Grusveien

 

15:00 - TERNA

Øverst fra venstre: Atle Pakusch Gundersen og Jarle Bjørn Hanken. Nederst fra venstre: Hildegunn Myre Dale, Trond Fjell og Lars Marius Dalane

Øverst fra venstre: Atle Pakusch Gundersen og Jarle Bjørn Hanken. Nederst fra venstre: Hildegunn Myre Dale, Trond Fjell og Lars Marius Dalane

 
 

Grusveien jazzorkester er et nystartet jazzband med medlemmer bosatt i Tvedestrand, Vegårshei og Bykle. Bandmedlemmene har lang fartstid fra mange ulike musikalske sammenhenger rundt om i landet. Flere har tidligere også spilt sammen i ulike lokale konstellasjoner, blant annet i Pakusch group for noen år siden. Musikerne er også aktive i andre band som RIFF, Wintherstormer og Dapen.

Alle medlemmene er mer enn normalt opptatt av musikk og bestemte seg sist høst at de ville starte et band med fokus på akustisk og vokalbasert jazz. Øvingslokalet ble etablert i et privathus langs en grusvei på Vegårshei, derav det litt kryptiske og upretensiøse orkesternavnet.  Bandet arbeider nå med å bygge opp et variert repertoar basert på såkalte standardlåter, dvs. låter som er velkjente og mye spilt i jazzsammenhenger.  Låtene de har valgt ut beveger seg i jazzens mer melodiøse landskap, og de er bla. innom swing, latinrytmer og jazzballader.

Konserten i Uke 9 blir første opptredenen for orkesteret, og gjengen gleder seg nå til å spille live for et publikum. Velkommen til en hyggelig stund med publikumsvennlig og variert jazz fra dyktige og spillesugne lokale musikere!

Grusveien jazzorkester består av:
Sang - Hildegunn Myre Dale
Saxophone - Lars Marius Dalane
Gitar - Atle Pakusch Gundersen
Trommer - Jarle Bjørn Hanken
Kontrabass - Trond Fjell