Kulturskolen

 

15:00 - KULTURKLUBBEN
Solist Mari Lorentsen Løvdal

Mari-portrett-bredt-755-x-354.jpg
Kulturskolen-LOGO-x-web (3).png
Kulturskolen+Gutteband+med+groupies.jpg
 
 

Litt om Kulturskolen            

Kulturskolen øst i Agder er en kulturskole for alle, hvor elevene undervises en gang i uka på et instrument eller i visuell kunst eller dans. Kulturskolen øst i Agder er interkommunal for Gjerstad, Risør, Tvedestrand og Vegårshei, og undervisningen foregår forskjellige steder i de fire kommunene.

Kulturskolen vår har svært dyktige og kompetente lærere, enten i form av høy utdannelse eller realkompetanse eller begge deler. Når du går i kulturskolen vår kan du forvente at du får et opplæringstilbud preget av kvalitet og variasjon, tilpasset akkurat deg, og at lærerne våre har et godt samarbeid med dine foresatte og andre samarbeidspartnere om opplæringen din. Skolen skal også sette alt inn på å gi deg et samspilltilbud hvis du ønsker det.

Litt om konserten

På konserten i Uke 9, vil våre rytmiske elever opptre. Det er bands, gitarister og popsangere fra Tvedestrand som alle vil vise det beste de har. Her blir det elever i alle aldre som fremfører rytmisk musikk. Lærerbandet vårt er også på plass, så her vil det swinge skikkelig.  

Mvh
Kari N. Bernhoft, rektor i Kulturskolen øst i Agder

kulturskolen@tvedestrand.kommune.no
www.kulturskolen.ostiagder.no
tlf. 94 500 404
Påmelding: https://nooestiagder.speedadmin.dk/tilmelding