Ole Kverndal

 

12:30 - PÆREHAVEN

STONEAGE_4.jpg
OJ på Seilerhytta 1.jpg
 
 

Ole Kverndal slipper hans debutsingel som soloartist ”Stone Age Wisdom” 1 mars 2019 Den kommer da på alle strømmetjenester og musikknettbutikker – som for eksempel  Spotify og iTunes osv…

Stone Age Wisdom er en lett og leken akustisk låt ispedd litt mandolin og fele. Den kan minne litt om Vamp og irsk folkemusikk. Sangen handler om evner og drømmer vi fremdeles har etter mange tusen år.

Sangen er skrevet av Ole Jonas Kverndal som synger og spiller gitar. Den er innspilt høsten 2018 sammen med Jürgen Milkereit som trakterer alle de andre instrumentene.

Ole Kverndal begynner nå karrieren som soloartist, som singer/songwriter. Han har tidligere utgitt en del musikk som faller inn under denne kategorien i forbindelse med utgivelser han har hatt med Risør-bandet 4CL.  Kverndal er oppvokst i London og skriver for det meste på engelsk. Han er meget opptatt av både det musikalske uttrykket og tekst, og håper å nå ut til det lyttende publikum.

Noen av Ole Kverndals inspirasjoner er Neil Young, The Waterboys, Led Zeppelin og Pink Floyd

Og forresten – etter midnatt slår han seg sammen med Loose Change på Dag’s Pub for å spille skikkelig Rock’n’Roll. Det skal bli deilig å blåse skikkelig ut etter en lang festivaldag!