Jånni Kristiansen

 
 

16:30 - HOTELLET konferansier
17:00 - 
HOTELLET
konferansier
17:30 - 
HOTELLET
konferansier
18:00 - 
HOTELLET 
konferansier

21:15 - RÅDHUSET
Stand Up

Jånni Kristiansen bilde Rådhuset.jpg
Ja%CC%8Anni+Kristiansen+bilde+Hotellet.jpg
 
 

Jånni er en allsidig og ettertraktet komiker i norsk næringsliv. Fra 1994 har han gjemt hodet unna rampelyset og spesialisert seg på edutainment i bedrifter.

Hans nisje er alderen – voksen og trygg! Han kan spille troverdig toppsjef og jo høyere opp i gradene han spiller skjult teater, jo sterkere er effekten. Mang en arbeidstager har fått en historie for livet av Jånni. På kundelisten står bl.a. Kjell-Inge Røkke, Norway Seafoods, Telenor Venture, Vigeland AS og et hundretalls andre bedrifter. Han er også gründer og daglig leder av Reis Deg Komikerklubb – Norges største standupklubb.

Jånni sin spesialitet ligger i standup og skjult teater, men er utrolig god som konferansier, toastmaster, foredragsholder og kursholder. Dette kan gjøres åpent som Jånni, eller i en skjult teaterrolle. Jånni er av de få som virkelig kan improvisere og tar med seg reaksjoner fra hele dagen inn i en slags humoristisk oppsummering. Han legger stor vekt på å være godt integrert i bedriftens behov.

Jånni regnes blant mange som standupens gudfar i Norge da han var med å starte sjangeren i Norge på tidlig nittitallet. Han er 66 år og midt i livet og har en enorm ustråling og energi på scenene, som har gjort han til en favoritt for publikum i alle aldre. Hans varemerke som komiker er den absurde og observerende synsvinkelen. Med mye sjarme, frapperende energi og følsom hånd, leverer han levende, fysisk, absurd og inkluderende humor. I 1997 vant han STÅ OPP-PRISEN og i 2012 var han nominert på nytt.